Setari Cookie-uri

Monica Gabor rupe tacerea pentru prima data de la divort

Monica Gabor se confeseaza pentru prima data de la divort.

Monica Gabor se confeseaza pentru prima data de la divort.

Aceasta s-a intors de curand in tara si a acceptat sa vorbeasca despre toate problemele sale, despre divort, Irina sau Mr Pink, noul sau iubit. Se pare ca amorezul chinez i-a spus Te iubesc de la a doua intalnire impreuna:

Ne iubim foarte mult si avem multe planuri impreuna. Dorim sa ne petrecem toata viata impreuna", a spus Monica Gabor.

Monica a dezvaluit si cum se alinta cei doi: ea ii spune "bebelusul", iar el ii spune in chineza "iubita mea pentru totdeauna. „Sunt foarte fericita, cred in iubire, sunt o fire visatoare si cred ca iubirea dureaza pentru totdeauna.”, a declarat Monica Gabor la Cancan TV informeaza Libertatea.

Se pare ca verigheta de pe mana iubitului ei reprezinta simbolul dragostei pentru ea deoarece Mr Pink a ales sa o poarte de cand a cunoscut-o pe Moni.

Nu am plecat in America ca sa ma distrez. Locuiesc in America pentru ca vreau sa ii contruiesc Irinei un viitor si vreau sa imi revin dupa toate socurile la care am fost supusa. In Romania, din pacate, fostul meu sot a incercat tot ce i-a stat in putinta sa ma distruga, pur si simplu.

Din fericire, a aparut in viata mea la momentul potrivit o persoana care m-a ajutat sa imi revin, celebrul Mr Pink. Cu Mr Pink m-am cunoscut la un eveniment caritabil. El m-a placut si si-a trimis asistenta personala sa imi ceara numarul de telefon. I-am explicat situatia in care sunt si anume ca sunt pe punctul de a divorta. Vrem sa ne petrecem toata viata impreuna, avem planuri mari pentru totdeauna.
Mr Pink.", a declarat Monica Gabor.

Ne dorim foarte multi copii, eu nu-mi doresc atat de muti pe cat vrea el, adica sase, dar sunt convinsa ca o sa ajungem la un comun acord si nu vom face sase. Oricum si eu imi doresc copii, deci vom face" , a declarat Monica Gabor.

E galant, lasa cersetorilor mii de dolari cand merge pe strada. El chiar a ras cand a fost numit milionar si a spus ca e miliardar, nu milionar.", a mai spus Monica Gabor.

Noi le uram fericire in relatie si la cat mai putine certuri si scandaluri!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.