Setari Cookie-uri

Cristi Borcea si Whitney Houston vin cu barfele zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Sa dansam pe ritmuri latino. Finala Eurovision Romania 2012 a avut loc aseara, pe data de 11 martie. Trupa castigatoare, care ne va reprezenta la Eurovision este Mandinga, informeaza Cancan.

Carmen Harra, clarvazatoarea care nici acum nu a gasit-o pe Elodia, vrea sa isi faca fiica celebra. Si ce se poarta pe la noi prin Romanica? Sanii, fundul... intr-un cuvant, goliciunea. Jurnalistii de la Cancan i-au gasit „talentul”: Alexandra Harra este tare in...fund.

Probleme pentru Cristi Borcea. Dinamovistul este operat pe cord la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. „Stiu ca e sanatos, dar trebuie sa faca o operatie ce trebuie facuta.”, a declarat Becali informeaza Cancan.

Whitney Houston
inca traieste. Fiica vedetei a vorbit despre mama sa in cadrul emisiunii lui Oprah. „Spiritul mamei m-a vizitat in vis si mi-a spus <<Sunt aici cu tine.>>. O simt ca este cu mine, pot sa ii aud vocea, pot sa o aud cum imi vorbeste si imi spune <<Mergi mai departe, iubito>>”, a spus Kristina, informeaza Click.

Andreea Banica uita ca este mama. Vedeta a fost prezenta de curand la Gabi Firea Show, purtand o rochie neagra transparenta, cu vedere la lenjerie intima, informeaza Click. Oare ce copil s-ar simti mandru sa isi vada mama in chilotei cu snur pe scena? Click aici pentru a vedea fotografiile.

Bianca Dragusanu revine la blond. Vedeta a ales sa se intoarca la nuanta de par care a facut-o celebra, ea devenind astfel Blonda lui Cristea, informeaza Cancan.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.