Setari Cookie-uri

Chiar daca a inselat-o, il vrea inapoi

A suferit mult din cauza lui, insa nu ii pasa.

A suferit mult din cauza lui, insa nu ii pasa.

A inceput sa ia droguri, a fost internata de urgenta la spital, a petrecut cateva saptamani la clinica de dezintoxicare… si toate astea numai din cauza faptului ca a fost inselata. Insa se pare ca dragostea este mai mare decat credea ea. Demi Moore este dispusa sa il ierte pe Ashton Kutcher daca acesta se intoarce la ea.

Actrita si-a dat seama ca nu poate sa traiasca fara el si incearca din rasputeri sa il convinga sa se mai gandeasca in ceea ce priveste despartirea lor.

Demi nu a trecut nici acum peste relatia lor. Il iubeste pe Ashton, il suna si ii trimite mesaje tot timpul. Daca el nu ii raspunde pentru cateva minute sau cateva ore, incepe sa isi piarda cumpatul. Chiar daca nu recunoaste, inca il iubeste si este clar ca il vrea inapoi.

Demi este propriul sau dusman deoarece se descurca destul de bine la clinica de dezintoxicare, chiar isi revenise, asta pana cand Ashton a venit sa o viziteze. Vizita lui a schimbat-o complet, transformand-o intr-o femeie nerabdatoare si foarte nervoasa. Demi refuza sa se gandeasca la faptul ca Ashton ar putea fi cu o alta femeie.
”, a declarat o sursa pentru Grazia, informeaza DailyMail.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.