Setari Cookie-uri

Secretele Monicai Gabor ies la iveala

Era cunoscuta drept Scorpia de la Izvorani.

Era cunoscuta drept Scorpia de la Izvorani.

Nu degeaba a primit aceasta porecla. O angajata a lui Irinel Columbeanu, cea care a fost menajera Monicai, a vorbit pentru prima data despre atitudinea pe care o avea Monica fata de angajati si de fiica sa.

Monica ma teroriza cu mesaje si noaptea, iar jignirile erau la ordinea zilei, ne facea jegosi, analfabeti, probabil confunda saracia cu prostia. Niciodata nu se ocupa de Irina, ne punea pe noi sa o schimbam, sa o spalam, ea nu schimba scutece. Cand era obosita o punea pe Irina sa stea nemiscata, nu o lasa nici sa se joace, nici sa-i auda vocea, nu o dorea in preajma ei.

Datoria mea era ca in fiecare zi sa cumpar o paine proaspata, din care manca ea. Intr-o zi a aruncat cu furculita in mine, cu ce a avut la indemana, pentru ca a zis ca nu e painea proaspata, ca vreau sa o omor.

Irina nu-l suporta pe tatal ei din cauza Monicai, care ii spunea ca e un monstru, ca e batran, ca miroase urat. Nici macar nu-l baga in seama. Foarte tarziu mi-a povestit ca mami i-a spus ca tati a dat-o afara din casa, ca din cauza lui s-au despartit si multe altele. Acum ea vede care este adevarul", a declarat Gina, fosta menajera a Monicai.

Ultima data am trimis-o pe Irina la doamna cu show. Adica nu a vrut sa mearga si cand i-am zis sa ii spuna la telefon mamei ei ca nu doreste sa mearga la ea, a refuzat. Ii este frica de Monica.

Si cand suna doamna din America, noi alergam cu telefonul dupa Irina prin casa, pentru ca nu vrea sa-i vorbeasca. Ultima data s-a inchis in baie. Irina e suparata pe mama ei si o taxeaza acum. Odata mi-a spus: 'Mami a promis ca vine sa ma vada si nu a venit. Mai bine nu ma mai nastea!'. E dureros sa auzi un copil de 5 ani ca spune asa ceva.
” a declarat menajera informeaza Libertatea.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.