Setari Cookie-uri

Monica si Kim Kardashian vin cu Barfele zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Monica Gabor, prostituata?! Irinel Columbeanu a declarat in cadrul procesului lui Dinu Damaschin faptul ca Monica a fost amendata pentru prostitutie, informeaza Libertatea.

Andra, rapita de un taximetrist. Cantareata a intrat in panica atunci cand taximetristul a refuzat sa o duca la destinatie si n-a vrut sa o lase sa coboare din masina. Din fericire, totul a fost doar o farsa pusa la punct de sotul Andrei, Catalin Maruta, informeaza Libertatea.

Kim Kardashian este iubita... de fani. Vedeta a facut 14 milioane de fani pe Twitter, cu 5 milioane mai multi decat presedintele Obama, informeaza DailyMail.

Raluca de la Bambi (una din fetele care cantau „Doi ochi caprui”) s-a despartit de iubitul sau, dupa o cerere de vis in Las Vegas, informeaza Cancan.

Russell Brand, fostul sot al lui Katty Perry, este nervos pe paparazzi. Acum cateva zile, acesta a luat telefonul (Iphone) unui fotograf si l-a aruncat pe strada. In apararea lui, Russell Brand a declarat „De cand a murit Steve Jobs nu suport sa vad pe cineva care foloseste un Iphone in mod irelevant, ceea ce am facut a fost un tribut in memoria lui.”, informeaza TheSuperficial.

Lindsay Lohan este varza. Cu cateva seri in urma, vedeta voia sa plece dintr-un club si, in incercarea disperata de a scapa de paparazzi, aceasta l-a lovit cu masina pe managerul clubului, informeaza TheSuperficial.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.