Setari Cookie-uri

Cu cine se marita Teo Trandafir?

Vi se pare socant, nu?

Vi se pare socant, nu?

Teo nu a vorbit niciodata despre viata ei intima si a facut tot posibilul pentru a isi tine iubitii pe care i-a avut de-a lungul timpului departe de blitzurile paparazzilor. Asta pana acum cateva zile, cand apropiatii vedetei au dat iama la ziarele de scandal si au dezvaluit ca vedeta de televiziune se casatoreste.

Se pare ca Teo si-a gasit sufletul pereche, acel barbat care este capabil sa aiba grija de ea si de fetita sa, Maia. Teo a hotarat sa faca nunta intr-un loc special amenajat, pe malul lacului de la Buftea.

Intrebata de ziaristii de la Libertatea cine este barbatul cu care se casatoreste, Teo a declarat:

Eu cred ca-i suficient ca-l cunosc eu si ca-l cunoaste si Maia… Daca intrebarea ta este, de fapt, “Cu cine te mariti”, raspunsul meu eu e acesta: ma marit cu un om alaturi de care ma vad batranind. Si nu, nu-l “cunoasteti”. Numele lui nu a aparut niciodata in presa legat de numele meu (si, de fapt, n-a aparut in general!) si parca as vrea ca lucrurile sa mai ramana asa cat s-o putea, pentru ca asa cred eu ca e corect fata de el, mai ales.

Nu e persoana publica si, daca m-as apuca sa spun acum cate-n luna si-n stele despre el, parca l-as arunca eu cu mana mea in vazul lumii, pe nepregatitelea. Eu sunt antrenata, ce naiba, dar el... chiar n-are nici o vina.”





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.