Setari Cookie-uri

Kristen Stewart si Rihanna vin cu Barfele zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Marguerita, fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani vrea silicoane. In timp ce mamica o sustine si este alaturi de ea, Ionita nici nu vrea sa auda de aceasta operatie: „Vreau sa ma simt bine in pielea mea. Ma simt complexata pentru faptul ca nu am sani. I-am spus ca vreau silicoane, nu vad nimic rau in treaba asta. Si mi-a spus <<Mai bine, in loc de silicoane, iti bagi niste creier.”, informeaza Cancan.

Kristen Stewart, actrita din Twilight, i-a cumparat iubitului sau, Robert Pattinson (presupun ca el nu mai are nevoie de prezentare) un pian. Cadoul a costat 100.000 de dolari si a fost oferit cu ocazia celor trei ani petrecuti impreuna, informeaza Click.

Frumusetea nu costa. Jennifer Aniston a respins speculatiile din presa conform carora cheltuie 8.000 de dolari pe luna doar pentru tratamente cosmetice. „Dupa calculele mele, in ultima luna am cheltuit pe cosmetice cam 200 de dolari.”, a declarat Jennifer Aniston, informeaza Click.

Radu Almasan, vocea trupei Bosquito, s-a prezentat ieri la Judecatoria Sectorului 4, pentru a divorta de sotia sa. Separarea celor doi a fost de comun acord, judecatorul pronuntandu-se in mai putin de un minut, informeaza Click.

Intorsatura de situatie. Rihanna a fost surprinsa de paparazzi mergand in vizita la Ashton Kutcher. Insotita de garda de corp a actorului, Riri a intrat sa viziteze casa pe care Ashton a pus-o la vanzare, insa a uitat sa mai plece. Vecinii spun ca aceasta a petrecut noaptea in compania lui Ashton Kutcher, informeaza DailyMail.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.