Setari Cookie-uri

Kate Middleton si Johnny Depp vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kate Middleton naste trenduri. Aceasta a participat de curand la o partida de hockey. Si ce credeti? Intr-o saptamana, in Marea Britanie vanzarile la crosa de hockey au crescut cu 238% informeaza DailyMail.

Catalin Botezatu, bolnav printre straini. Designerul se afla la Moscova pentru a isi prezenta noua colectie. Din cauza vremii, Botezatu s-a ales cu o raceala zdravana si nu a putut sa se bucure de mini-vacanta pe care o are, informeaza Cancan.

Bebelusa Oana este o mamica singura. Vedeta s-a despartit de curand de tatal fetitei, care a plecat in Spania. Cei doi au hotarat ca este mai bine pentru amandoi sa puna capat relatiei si sa mearga pe drumuri diferite, informeaza Cancan.

Johnny Depp a innebunit. Actorul o inseala pe Vanessa Paradis cu una din gemenele Olsen. Pe data de 26 februarie, anul acesta, Johnny Depp a plecat de la o petrecere alaturi de Ashley Olsen (23 de ani), cei doi petrecand o noapte impreuna, informeaza Superficial.

Cum a slabit Victoria Beckham dupa nasterea fetitei Harper? Designerul si-a recapatat silueta printr-un program de fitness destul de strict, aceasta alergand de cel putin sase ori pe saptamana, informeaza DailyMail.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.