Setari Cookie-uri

Video: Vezi aici cea mai penibila situatie de la Miss Univers

Ce s-a intamplat anul acesta la Miss Univers?

Ce s-a intamplat anul acesta la Miss Univers?

Jenna Talackova, una dintre semifinalistele concursului Miss Univers Canada, a fost data afara din concurs in momentul in care organizatorii au aflat ca modelul a fost… barbat.

Blondina Jenna s-a nascut baiat. Inca din copilarie, ea a observat ca nu este precum ceilalti baietei. De la varsta de 14 ani, Jenna a inceput terapia cu hormoni, iar la 19 ani a trecut printr-un procedeu chirurgical, schimbandu-si sexul.

Povestea ei a aparut peste tot, multe persoane felicitand organizatorii pentru faptul ca nu tin cont de toate aceste maruntisuri. Dar ei nu stiau ce se intampla, asa ca imediat ce au auzit ca Jenna a fost barbat si ca a participat la concursuri pentru transsexuali, au sters profilul concurentei de pe site-ul concursului. Imediat organizatorii au venit si cu explicatia:

“Jenna Talackova nu va concura la Miss Univers Canada 2012 deoarece nu a indeplinit cerintele necesare concursului in ciuda faptului ca a declarat in formularul sau de inscriere ca este femeie. Ii respectam telurile si ambitia si ii dorim toate cele bune.”, au spus oficialii pe site-ul BeautiesofCanada, informeaza Ibtimes.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.