Setari Cookie-uri

Botezatu si Megan Fox vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Catalin Botezatu arunca bomba: “Mi-am luat fiul la o partida de sex in trei. L-am vazut gol, suntem identici la sex!”, a declarat designerul informeaza Cancan. Intrebarea cea mare este: cea de-a treia persoana era femeie sau… barbat?

Botezul tripletilor Nicoletei Luciu se apropie. Tatal bebelusilor a pregatit cadourile pentru aceasta ocazie speciala. Cei trei micuti vor primi la botez cate un apartament, informeaza Libertatea.

Sa o aplaudam pe Nadia Comaneci. Cu ocazia Jocurilor Olimpice din aceasta vara, reprezentatii retelei de metrou din Londra au hotarat sa redenumeasca statiile de metrou dupa numele unor sportivi, printre care si Nadia Comaneci, informeaza Click.

Testosteronul fuge de Mihai Mitoseru, asa ca barbatul incearca din rasputeri sa aiba imaginea unui macho autentic. Din pacate, nu ii prea iese. Acesta a facut sex cu o femeie la ea acasa, in pat cu tatal tinerei. “Cel mai ciudata a fost la ea acasa, in pat cu taica-su. Eram un pic bine-dispus, iar ea spunea <<Vai, Mihai, ce-mi faci?>>, la care taica-su se trezeste si zice <<Culca-te si tu ca mi-e somn.>>", informeaza Click. Serios, Mihaita? Sa te credem?

Citește și:

Megan Fox este insarcinata. Surse din anturajul vedetei sustin faptul ca Megan Fox este gravida cu primul sau copil. Sotul sau, Brian Austin Green, este la a doua casatorie si mai are un baietel, informeaza DailyMail.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.