Setari Cookie-uri

Botezatu si Adam Levine iti aduc Barfele zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Catalin Botezatu, invitat la un ménage a trois. In cursul zilei de ieri designerul a mers la o cafenea din zona Amzei, lasandu-si masina parcata in fata cafenelei. Cand s-a intors la masinuta, acesta a vazut scris cu ruj pe portiera un mesaj incitant. Contactat telefonic de jurnalistii de la Cancan, Botezatu a declarat: “Ma bucur insa ca sunt din ce in ce mai multe. Insa ar fi bine sa nu sarim de zece o data”. Lasand gluma deoparte, ia spune, Bote, unde ai ascuns rujul?

Daniela Gyorfi isi mai doreste un copil. Vedeta declarase ca este insarcinata cu al doilea copil, insa se pare ca totul a fost doar o pacaleala de 1 aprilie. „Nu sunt insarcinata. Ne mai dorim un copil. Nu pot sa spun ca in acest moment inca un copil este scopul vietii mele.”, a declarat Daniela Gyorfi pentru Ring.

Citește și:

Kate Winslet rade de partenerul sau din Titanic: „Amandoi aratam altfel acum, au trecut 15 ani de atunci. Leo are 37 de ani, iar eu 36, fata de 22 si 21 cand am facut filmul. Intre timp el a devenit tata, iar eu... am mai slabit.”, a declarat actrita informeaza Click, insinuand ca Leonardo s-a mai rotunjit.

Copiii Madonnei urasc muzica sa. „Copiii mei sunt brutal de sinceri atunci cand vine vorba de ceea ce nu le place. Nu au niciun pic de tact. Imi spun doar <<Mama, opreste cantecul ala!>> chiar si atunci cand e vorba de unul de-al meu. E jignitor.”, a declarat cantareata informeaza Ring.

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, s-a despartit de iubita sa. Cei doi erau intr-o relatie de doi ani, insa se pare ca fiecare isi dorea altceva de la viata de cuplu. „Inca ne iubim si ne respectam foarte mult ca prieteni.”, a declarat Anne Wyalitsyna, unul dintre ingerasii Victoria’s Secret informeaza DailyMail.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.