Setari Cookie-uri

Printul Harry si Lady Gaga vin cu Stirile Zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Printul Harry a petrecut Pastele in Romania. Reprezentantul Casei Regale a sosit vineri cu o cursa low cost, la Targu Mures, insotit de cativa prieteni si de doi bodyguarzi. Tanarul a fost impresionat de traditiile din Covasna, vizitand proprietatile tatalui sau si imprejurimile locului. Harry si prietenii sai vor parasi, cel mai probabil, azi tara noastra, informeaza Libertatea.

Giulia Anghelescu a devenit mamica. Bunicul fetitei este in culmea fericirii: “Sunt foarte fericit, Giulia mi-a facut de ziua mea cel mai frumos cadou din viata. Am avut numai baieti pana acum, fii si nepoti, iar acum sunt foarte mandru de nepoata mea”, a declarat acesta pentru Ring.

Rihanna, probleme cu alcoolul? Aflata in Australia pentru a sustine un concert, Rihanna a fost o tinta a paparazzilor. Se pare ca artista nici nu deschide bine ochii ca se si pregateste de micul dejun "elaborat", care consta… intr-o bere. Site-ul Mediatakeout o numeste pe Rihanna alcoolica, sustinand ca ar fi cazul sa mearga la doctor pentru a se trata. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Citește și:

Pregatiti-va de nebunie. Lady Gaga vine in Romania. Cantareata va concerta pe 16 august pe stadionul National Arena din Bucuresti. Biletele urmeaza sa fie puse in vanzare, iar preturile vor fi cuprinse intre 130 si 495 de lei, informeaza Libertatea.

Katy Perry vrea sa fie lasata in pace. Cantareata sustine ca nu se simte in stare sa faca fata stresului si atentiei primite din partea fanilor. „M-am saturat sa fiu celebra. Dar nu m-am saturat de compus. Presupun ca faima este un produs dezgustator pe care trebuie sa il accept.”, a declarat cantareata, informeaza DailyMail.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.