Setari Cookie-uri

Andreea Banica si Bianca Dragusanu vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Andreea Banica este femeie de casa. Cantareata a postat pe Facebook o fotografie in timp ce era la piata . „La piata. Sunt innebunita dupa ridichi.”, a scris solista, informeaza Click. La pantalonii de trening si adidasi, Andreea a ales sa asorteze o gentuta Louis Vuitton, doar este o diva ce se respecta, nu?

Fiica lui Whitney Houston o ia ca exemplu pe mama sa. Tanara apare intr-o captura scoasa dintr-un clip realizat in martie 2011, in care trage un fum dintr-un bong, informeaza DailyMail. Se pare ca Bobbi Kristina incearca doar sa atraga atentia producatorilor de reality show-uri, ea dorindu-si cu disperare sa aiba propriul show tv.

Bianca Dragusanu se pregateste de nunta. Se pare ca vedeta deja si-a facut planurile pentru casatoria cu Adi Cristea. Chiar daca nu se grabeste, Bianca stie ce isi doreste si cum vrea sa se marite, informeaza Cancan.

Citește și:

Mr Big s-a casatorit. Actorul Chris Noth, devenit cunoscut in intreaga lume pentru rolul sau din Sex and The City, s-a insurat cu iubita sa, Tara Wilson, in Hawaii. Ceremonia a avut loc pe plaja Makena, in fata a doar 10 persoane, fiul cuplului, Orion, fiind cavalerul de onoare, informeaza DailyMail.

A inceput razboiul intre Seal si Heidi Klum. Cei doi se bat pentru custodia copiiilor si se pare ca niciunul nu vrea sa cedeze. Heidi a solicitat custodia principala a copiiilor, cerand ca fostul sau sot sa primeasca doar drept de vizita, informeaza Libertatea.

Featured foto by yurakrasil via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.