Setari Cookie-uri

Moni si Iri, circ la tribunal

Cand stii ca toate camerele de filmat sunt pe tine, incepi sa te dai in spectacol.

Este si cazul protagonistilor Monica Gabor si Irinel Columbeanu, care parca nu se mai satura de atentie. Monica incearca sa faca pe victima, in timp ce Irinel se tine tare si nu vrea sa ii faca jocurile. Imediat cum a venit in tara, Iri a luat-o pe micuta si a dus-o la munte:

Nu stiu unde si cu cine e fetita mea. Irinel nu vrea sa imi spuna unde e. Am venit ieri si nu am apucat sa o vad deloc. In acest moment nu imi doresc nimic mai mult decat custodia ei. Voi porni o afacere in Romania si fac asta doar pentru viitorul ei. Sunt pregatita sa fiu interogata si sunt increzatoare ca procesul se va termina azi.”, a declarat Monica informeaza Libertatea.

Iri, pe de alta parte, isi da singur dreptate si considera ca Monica joaca teatru:

Monica face teatru absurd. Irina e la munte. Ea nu stia ca fata e in vacanta. Ultima data a vorbit cu ea pe internet pe 1 aprilie. Nu am lasat-o sa o vada pe Irina pentru ca a venit cu presa dupa ea.”, a declarat Irinel Columbeanu.

Citește și:

Irinel Columbeanu a fost acuzat de Moni ca vrea sa o izoleze pe fetita si ca vrea sa infiinteze o gradinita special pentru Irina in propria curte de la Izvorani. Intrebat daca este de acord sa faca o expertiza psihiatrica, Irinel a spus ca accepta cu conditia ca Monica sa fie supusa unui test pentru consum de droguri.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.