Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu si Brad Pitt vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Jennifer Lopez se gandeste la bebelusi. Nici nu a divortat bine de Marc Anthony, ca J Lo deja isi doreste sa isi intemeieze o noua familie alaturi de iubitul sau, Casper Smart. „Ar fi o minune sa mai am cativa bebelusi. Copiii aduc fericire si bucurie in viata ta si te fac sa fii cu picioarele pe pamant.”, a declarat cantareata informeaza revista People.

Mihaela Radulescu revine pe micul ecran. Diva se intoarce cu o noua emisiune saptamanala, emisiune ce se va numi Alegerile Mihaelei. Vedeta nu se intoarce in Romania, ci timp de sase saptamani va face naveta Monaco-Bucuresti pentru a filma emisiunea, informeaza Libertatea.

Mihai Traistariu, suparat pe fanii sai. Cantaretul va depune o petitie pentru a interzice comentariile lasate pe internet. „Pe toti ne deranjeaza comentariile care sunt aprobate. Daca ai un dusman, te-a distrus.”, a declarat Mihai informeaza Cancan.

Citește și:

Bianca Dragusanu nu are ce sa ne mai arate, asa ca scoate la iveala silicoanele, informeaza Libertatea. Vedeta isi face singura poze si le posteaza pe site-urile de socializare, asteptand ca barbatii sa se holbeze si sa ii aprecieze balcoanele. Pentru curiosi, click aici pentru a va delecta cu o priveliste de zile mari.

Brad Pitt, probleme cu banii. Actorul scoate din buzunar zeci de milioane de euro pentru nunta cu Angelina Jolie. Ceremonia va avea loc in Franta, la castelul Miraval, care se afla in renovari. Pana acum, Brat Pitt a cheltuit peste 10 milioane de euro, informeaza Cancan.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.