Setari Cookie-uri

Kim Kardashian si Lady Gaga vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Kim Kardashian a confirmat faptul ca iubitul sau, Kanye West, va aparea in noul sezon Keeping up with the Kardashians, insa ne-a spus sa nu ne asteptam la prea mult romantism din partea lor: “Nu voi face baie cu spuma si nici nu voi bea sampanie alaturi de Kanye. Nu va exista nici sex in fata camerei. Va fi ceva normal, o relatie simpla, in care toate lucrurile decurg de la sine.”, a declarat vedeta informeaza DailyMail.

Monica Gabor vrea cu disperare sa isi ia fetita in State: “Sunt hotarata sa raman in Romania pana se va termina procesul de custodie. Sunt convinsa ca tribunalul imi va da castig de cauza deoarece nu exista motive sa fiu decazuta din drepturi. Vreau sa fac si analize care sa dovedeasca faptul ca nu folosesc droguri.”, a declarat Monica Gabor informeaza Libertatea.

Lady Gaga, interzisa in Jakarta. Politia indoneziana a interzis concertul care urma sa fie sustinut pe 3 iunie in Jakarta pe motive ca Gaguta este satanica. “Lady Gaga are un gen vulgar ce distruge moralitatea copiiilor nostri. Este foarte periculoasa.”, a declarat un purtator de cuvant al politiei capitale indoneziene, informeaza Click.

Citește și:

Angelina Jolie se scalda in bani. Si pentru ca nu mai are pe ce sa cheltuiasca banii, aceasta i-a cumparat lui Brad Pitt un elicopter. Si ce mai elicopter: actrita a platit un milion de dolari pe noua jucarioara a lui Brad Pitt, informeaza DailyMail.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.