Setari Cookie-uri

Heidi Klum si Johnny Depp vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Heidi Klum nu si-a pierdut speranta in dragoste. “Nu stiu daca ma voi mai casatori vreodata. Sunt o femeie visatoare. Iubeam nuntile anuale de care aveam parte alaturi de Seal. Ele erau petrecerile familiei noastre. Dar, din pacate, nu a mers.”, a declarat modelul informeaza DailyMail.

Laura Cosoi isi revine dupa despartirea de Smiley prin relaxare. Vedeta o tine numai din vacanta in vacanta, incercand cu disperare sa nu se intoarca in tara. Momentan Laura este pe insula Thassos, Grecia, alaturi de colegii sai si sora sa, Alina, informeaza Libertatea.

Justin Bieber s-a facut mare. Cantaretul a obtinut diploma de bacalaureat dupa ce a absolvit cursurile unui liceu catolic din Stratford, Ontario. “A indeplinit toate conditiile de obtinere a diplomei pentru invatamantul secundar din provincia Ontario.”, a declarat Tim Doherty, directorul liceului, informeaza Click.

Citește și:

Johnny Depp si Vanessa Paradis nu mai erau un cuplu din anul 2010, insa nu au dorit sa faca publica despartirea lor. “Vanessa simtea ca isi distruge cariera alaturi de Johnny Depp. Nimic din ce facea Johnny nu era bine pentru Vanessa. Daca el lucra, ea nu era fericita, iar atunci cand statea acasa, ea il numea lenes pentru ca nu face nimic pentru ea si copii.”, a declarat o sursa informeaza DailyMail.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.