Setari Cookie-uri

Rihanna si Adele vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Rihanna bea pana nu mai poate. Viata vedetei este pe cat de incitanta pe atat de distructiva: droguri, alcool, petreceri, nopti nedormite, concerte amanate, vizite la spital (nu de bunavoie) si seara de seara in club. De curand Rihanna a fost fotografiata de paparazzi iesind dintr-un club in fuga, cu mana la gura. Potrivit surselor, aceasta abia se mai tinea pe picioare (era ajutata de un prieten sa mearga) si se abtinea sa nu vomite, informeaza Click.

Adele va naste cat de curand. Acum cateva saptamani cantareata facea public faptul ca este insarcinata cu primul copil. Aceasta nu a putut rezista presiunii fanilor si a marturisit de curand ca bebelusul va veni pe lume peste doar doua luni, informeaza 9AM.

Mama Natura este singura. Dupa o casnicie de peste sase ani, in care sotul a inselat-o inca de la inceput cu sora nasei de cununie, Roxana Ionescu a decis sa se desparta de sotul sau, informeaza Cancan. Potrivit unor surse, Roxana s-a mutat singura in Chitila si doreste sa divorteze in secret.

Citește și:

Lucky Man Project au lansat un nou videoclip. Piesa se umeste Dancefloor, este o colaborare cu Raluka, iar clipul a avut premiera pe Urban.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.