Ce nu fac femeile pentru celebritate? Simona Trasca (alias Pamela de Romania – nu stiu cine i-a dat numele asta, probabil ca ea si l-a insusit) a fost invitata speciala a unui nou restaurant din centrul Capitalei, care a readus in actualitate o veche traditie din Japonia: degustarea mancarurilor direct de pe trupul gol al unei femei, informeaza Click. Domnisoara s-a dezbracat complet (ramanand doar cu o pereche de bikini pe ea) si a rugat barbatii sa guste sushi de pe corpul ei.

Mesajul lui Brad Pitt pentru toti barbatii din lume

Creatoarea de moda Vera Wang divorteaza. Aceasta s-a despartit de sotul sau, Arthur Becker, dupa 23 de ani de casnicie. Becker a fost cel care a ajutat-o pe Vera Wang sa evolueze si sa isi transforme linia vestimentara intr-o afacere de milioane de dolari, informeaza Huffingtonpost.

Mama lui Brad Pitt, amenintata cu moartea. Actorul Brad Pitt este foarte ingrijorat de situatia mamei sale. Femeia a trezit mania comunitatii de homosexuali din State dupa ce a declarat ca este impotriva casatoriei persoanelor de acelasi sex, informeaza Click.

Cantareata Delia a lansat de curand un nou videoclip. Piesa se numeste Wuella Wuella, iar clipul este realizat in Turcia, Cappadocia. Eu, una, nu stiu de unde scoate Delia denumirea pieselor sale (mai intai Omadeo, acum Wuella Wuella).
Secretele targurilor de nunti: Ce trebuie sa stie o viitoare mireasa

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: