Setari Cookie-uri

Katie Holmes, implicata intr-un accident rutier

Sa fie o amenintare pusa la cale de Biserica Scientologica?

Katie Holmes si fiica sa, Suri Cruise, au fost implicate intr-un accident minor care a avut loc in New York, scrie dailymail.co.uk, informeaza Mediafax.

Actrita si fetita sa in varsta de 6 ani se aflau intr-un Mercedes negru care a fost lovit usor de un camion pentru igienizarea strazilor. In incident nimeni nu a fost ranit.

Politistii care au sosit la locul accidentului au evaluat pagubele produse asupra masinii Mercedes, care avea cateva zgarieturi pe aripa din dreptul soferului.

Katie si fiica sa nu au fost vazute la locul accidentului.

Katie Holmes, in varsta de 33 de ani, a anuntat pe 29 iunie ca a initiat procedura prin care a solicitat divortul de Tom Cruise.

Actorul, care a implinit saptamana trecuta varsta de 50 de ani, s-a declarat "intristat" din cauza divortului, care se pare ca l-a luat prin surprindere.

Cuplul s-a casatorit intr-un castel italian in 2006. Pentru Tom Cruise, acesta este cel de-al treilea divort. Actorul a fost casatorit in trecut cu actritele Mimi Rogers (1987-1990) si Nicole Kidman (1990 - 2001). Cu cea din urma, Cruise a adoptat doi copii - Isabella (19 ani) si Connor (17 ani).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.