Andreea Marin vrea sa schimbe ceva. “Lipsa de apreciere a oamenilor cu adevarat valorosi din tara asta si ridicarea la rang de vedete a unor persoane care nu construiesc nimic durabil, ci cauta doar solutii facile de a parveni. Pentru acestea din urma, exista spatii largi la dispozitie in presa sau pe tv pentru a-si afisa vulgaritatea, lipsa de educatie, ignoranta.”, a declarat Zana Suprizelor informeaza Click.

Foto: Ce rochie a purtat Anda Adam in noaptea de Revelion?

Familia lui Connect-R traieste modest. Cantaretul lanseaza hit dupa hit, melodia Vara nu dorm, devenind “imnul verii”, insa familia acestuia vinde ziare de dimineata pana seara, informeaza Click.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu sunt in vacanta. Cei doi au petrecut doua saptamani de vacanta la Monte Carlo, orasul milionarilor de pe Coasta de Azur: „Riviera Franceza este ca a doua noastra casa, avand in vedere ca am inchiriat un apartament acolo odata cu prezentarea de costume a lui Alexandru din primavara. Am petrecut seri de vis, cum ar fi cea de pe terasa superbului Voile D'Or din Saint Jacques Cap Ferrat’, povesteste Alina.

Anda Adam, ceruta in casatorie pe Facebook! Zilele trecute, unul dintre fanii artistei si-a luat inima in dinti si i-a transmis un mesaj public foarte indraznet: “Te mariti cu mine?”, a intrebat-o el. Avand in vedere ca este implicata intr-o relatie solida de peste cinci ani cu Victor Slav, artista i-a raspuns acestuia intr-un mod diplomat: “”Ha, ha, ha! O intrebare foarte grea!”, atasand la acest mesaj si cea mai noua piesa a ei, cu un mesaj potrivit situatiei, “Say Goodbye”.

Corina a lansat un nou videoclip. Piesa se numeste „A ta” si deja face furori la posturile de radio.

Foto: Anda Adam s-a vopsit! Uite cum arata acum!

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: