Setari Cookie-uri

Catalin Botezatu si No Doubt vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Nici nu a nascut bine ca s-a si plictisit sa stea acasa. Actrita Uma Thurman a iesit cu fetita ei in public la numai o zi de la nastere, informeaza Click. Vedeta, in varsta de 42 de ani, a fost vazuta la o cafenea din New York cu fetita ei in brate. Click aici pentru a vedea fotografia.

Catalin Botezatu, la spital. Creatorul de moda a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala de doua ori de la inceputul saptamanii. “S-a imbolnavit din cauza aerului conditionat. In noaptea de luni spre marti a fost tinut pe perfuzii, apoi externat, dar i s-a facut iar rau.”, a declarat o sursa, informeaza Libertatea.

Bianca Dragusanu si Cristea s-au despartit. Potrivit surselor din anturajul celor doi, roscata si iubitul sau au hotarat sa incheie relatia lor de dragoste dupa o cearta apriga, informeaza Click. “Au discutii aprinse, se cearta mereu. Cea mai urata cearta dintre ei s-a consumat acum cateva saptamani. Bianca il cauta disperata pe Cristea prin oras. El nu a vrut sa o vada, nu stiu ce s-a intamplat intrei ei, dar spunea ca vrea sa scape de ea. S-a distrat toata noaptea intr-un club, iar cand a auzit ca Bianca a aflat unde e, a fugit.”, a declarat un prieten.

Citește și:

Trupa No Doubt s-a reunit pentru un nou album. Gwen Stefani si baietii au lansat de curand un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Settle Down si este primul single lansat dupa o pauza de cativa ani buni.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.