Setari Cookie-uri

Angelina Jolie, la cutite cu mama lui Brad Pitt

De ce s-a certat Angelina cu mama actorului?

Angelina Jolie este suparata pe Jane Pitt - mama logodnicului ei Brad Pitt - din cauza hainelor mult prea feminine pe care aceasta le cumpara pentru fiica ei Shiloh, relateaza Mediafax.

Desi Angelina Jolie nu are nicio problema cu faptul ca fiica ei Shiloh, cel mai mare dintre copiii ei biologici, prefera sa se imbrace ca un baiat, Jane Pitt insista sa ii cumpere de fiecare data nepoatei sale articole vestimentare extrem de feminine, iar acest fapt o infurie pe celebra actrita americana, informeaza contactmusic.com.

"E de notorietate faptul ca Shiloh adora sa se imbrace ca un baiat. Insa Jane insista sa ii cumpere de fiecare data costume de zana si rochii de printesa, iar Angelina gaseste ca acest lucru dovedeste lipsa de respect fata de preferinte fiicei sale", a spus o sursa.

Angelina Jolie, care creste sase copii - trei adoptati si trei biologici - cu Brad Pitt este inca suparata pe Jane Pitt, dupa ce mama logodnicului ei a expediat recent unui ziar din Missouri o scrisoare publica in care s-a exprimat in mod clar impotriva legalizarii casatoriilor gay in Statele Unite, in ciuda faptului ca Brad si Angelina militeaza de foarte multi ani pentru drepturile comunitatii gay. Jane Pitt l-a atacat in aceeasi scrisoare si pe presedintele american Barack Obama, indemnandu-i pe alegatorii americani sa voteze cu rivalul acestuia din cursa electorala, republicanul Mitt Romney.

Citește și:

"Brad si Angelina sunt «devastati» de actiunile lui Jane. Ei au luptat din greu facand o campanie sustinuta pentru egalitatea intre oameni si au colaborat indeaproape cu Barack Obama. Angelina a sunat-o pe Jane si i-a spus ca prin aceste actiuni ea le-a dat copiilor ei un exemplu negativ", a adaugat aceeasi sursa.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.