Setari Cookie-uri

Mama lui Michael Jackson, data disparuta

Ce s-a intamplat cu mama megastarului?

Katherine Jackson, mama cantaretului Michael Jackson, a fost data disparuta la politia din Los Angeles, dupa ce nepotii ei Paris, Prince si "Blanket" nu au reusit sa o contacteze toata saptamana, informeaza radaronline.com, citat de Mediafax.

"Pot sa confirm faptul ca exista o declaratie prin care se raporteaza disparitia unei persoane, depusa aseara, de unul dintre nepotii doamnei Katherine Jackson, Trent Jackson, dupa ce acesta nu a reusit sa isi vada bunica si nici sa o contacteze timp de o saptamana. Cazul va fi preluat de politistii de la Departamentul pentru crime si persoane disparute care se vor ocupa de aceasta investigatie", a declarat ofiterul de politie Josh Thai pentru RadarOnline.com.

Potrivit unei surse, cei trei copii ai megastarului sunt ingrijiti de o bona. Potrivit aceleiasi surse, Paris Jackson sufera cel mai mult din cauza acestei situatii, intrucat "si-a pierdut deja tatal in urma cu trei ani, iar acum, faptul ca nu stie daca bunica ei este sanatoasa, inseamna mai mult decat poate indura".

Potrivit aceleiasi avocate, Sandra Ribera, Katherine ar fi plecat din resedinta ei din Calabasas din California pe 15 iulie, pentru a lua avionul spre orasul Albuquerque din statul Nex Mexico, unde dorea sa asiste la un concert al grupului Jackson Brothers, programat pe 17 iulie.

Citește și:

Nepotii ei, care au locuit cu Katherine Jackson dupa moartea lui Michael Jackson, au incercat de atunci sa isi contacteze bunica in fiecare zi. "Copiii au incercat sa o contacteze, dar nu au reusit sa vorbeasca cu ea de aproape o saptamana", a spus Sandra Ribera pentru CNN. "Li s-a spus ca ea nu poate fi contactata. Sunt ingrijorata pentru sanatatea si siguranta ei", a spus Sandra Ribera.

Potrivit aceleiasi avocate, Katherine Jackson nu a petrecut niciodata mai mult de 24 de ore departe de nepotii ei sau fara sa vorbeasca cu ei in fiecare zi la telefon.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.