Setari Cookie-uri

Afla acum: Kim Kardashian se marita?!

Kim Kardashian adora rochiile de mireasa.

A fost mireasa de doua ori, mai poate fi si a treia oara. Kim si Kanye sunt impreuna de cateva ori, insa se pare ca se pregatesc de nunta. Si nu, Kim nu este “de vina” pentru asta, ci Kanye West in persoana.

Rapperul o iubeste atat de mult pe vedeta incat vrea sa o ia de nevasta. Din pacate pentru el, mai are putin timp de asteptat deoarece inca nu a fost finalizat divortul intre Kim si sotul sau, Kris Humphries (sunt la mijloc zeci de milioane de euro).

Rapperul a mers deja la bijutier si a dat comanda de un inel de logodna. Bijuteria va fi incarcata de diamante si rubine:

Kanye a ales cele mai scumpe bijuterii din colectia personala a Dondei, mama sa, chiar si cercei cu diamante, dar si un inel cu rubine. Bijutierul are o munca grea, trebuie sa faca din aceste bijuterii cel mai frumos inel de logodna. Donda a fost o persoana foarte importanta in viata lui Kanye, ea era totul pentru el. Kanye a fost devastat cand Donda a murit. El a pastrat bijuteriile mamei sale pentru cineva cu adevarat special.

Citește și:

Acum Kanye a gasit femeia pe care o iubeste si respecta asa de mult ca pe mama sa. De aceea vrea sa ii dea ei acele bijuterii.”, a declarat o sursa, informeaza DailyMail.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.