Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu si Carmen Bruma vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Bianca Dragusanu, facuta praf de Capatos. Scos din sarite de “faima” Biancai, Dan Capatos a dat in vileag adevarata relatie dintre Bianca si Cristea: “Bianca… daca nu scriu ziarele doua zile de ea, il ia pe fraierila asta si il pune sa-si faca gentile. Ii zice – Fraiere, ia si tu doua genti si pleaca - . Se mai despart joi si se impaca sambata, iar in noaptea de duminica fac sex.”, a spus Dan Capatos in emisiunea lui, informeaza Click.

Carmen Bruma se hidrateaza cu apa de castraveti. “E detoxifianta, bogata in vitamina C, acid cafeic (previne retentia de apa), siliciu (imbunatateste sanatatea pielii), magneziu, potasiu, B6, acid folic.”, a spus Carmen pe pagina sa de Facebook. Cum se prepara apa de castraveti? Ai nevoie de 1 l apa plata, 3-4 bucati de castraveti de gradina, jumatate de lamaie taiata felii, 4-5 frunze de busuioc proaspat si 3-4 frunze de menta proaspata. “Le amestecati pe toate intr-un recipient pe care il puneti la frigider pentru cateva ore. Puteti adauga sucul de la o jumatate de lamaie inainte de consum.”, a mai spus Carmen Bruma.

Citește și:

Nicola, fostul iubit al Ginei Pistol a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, pentru evaziune fiscala, informeaza Cancan. Se pare ca barbatul facea parte dintr-o grupare de evazionisti care a jefuit annual statul roman de zeci de milioane de euro.

Andreea Balan se infometeaza ca sa fie slaba. Cantareata mananca numai fructe si danseaza cate 10 ore pe saptamana, informeaza Click.

Jessie J vine in Romania. Cantareata va concerta sambata, 28 iulie, incepand cu orele 19:00 pe plaja H2O din Mamaia. In deschidere il vom asculta pe Example, informeaza Urban.ro.

Foto by Alena Ozerova via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.