Setari Cookie-uri

Jennifer Lopez si Anda Adam vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Casper Smart, iubitul lui Jennifer Lopez, i-a facut cateva cadouri inedite sarbatoritei. Potrivit Click, acesta a vizitat un sex shop, de unde i-a cumparat cantaretei mai multe jucarii sexuale.

Scott Disick, iubitul lui Kourtney Kardashian, are un trecut nu tocmai demn de un Lord (asa cum se proclama el). Potrivit DailyMail, in tinerete barbatul filma femeile cu care facea sex si fura de la ele. “Scott si prietenul lui cel mai bun aveau un plan: Se imbracau in haine elegante pentru a parea bogati, mergeau in cluburi, agatau fete, le imbatau apoi le duceau acasa si furau tot ce aveau fetele in genti – telefoane, aparate foto, bani sau carti de credit.”, a declarat o sursa.

Mama Natura este din nou singura. Chiar daca a divortat, Roxana Ionescu spune ca vorbeste foarte des la telefon cu fostul sot. “Am demonstrat ca te poti desparti si fara scandal, si fara sa afle toata lumea.”, a declarat vedeta informeaza Cancan.

Citește și:

Elton John va fi tatic (sau mamica daca luam in considerare ca a imbracat rochie de mireasa la nunta) pentru a doua oara. Cantaretul si sotul acestuia asteapta cel de-al doilea copil de la o mama surogat informeaza Click.

Anda Adam a lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Say Goodbye si are o linie melodica orientala:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.