Setari Cookie-uri

Inna si Sharon Stone vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Taticul Playboy isi iubeste gagicile. Are 86 de ani si este intotdeauna inconjurat de femei frumoase. Care este secretul lui? “Nu ma deranjeaza ca femeile ma folosesc pentru sex sau pentru faima. Nu as fi ofensat in niciunul din cazuri. Este o realitate ca femeile se folosesc de mine ca sa devina cunoscute si ar fi ridicol sa inchid ochii la asta. Si daca ma folosesc pentru sex, este un adevarat compliment la varsta mea.”, a declarat Hugh Hefner, informeaza Click.

Ileana Lazariuc, sotia lui Ion Ion Tiriac, este insarcinata. Fostul model ii va face face al treilea nepot miliardarului Ion Tiriac, informeaza Libertatea.

Sharon Stone vine in Romania. Actrita isi pregateste in detaliu vizita aici. Si pentru ca este o vedeta de talie internationala, a hotarat sa inceapa cu pretentiile: isi doreste sa locuiasca intr-o vila de lux, care va fi amenajata pe placul ei: piscina, aer conditionat si… flori albe: orhidee, trandafiri, cale si crini, informeaza Click.

Citește și:

Inna a cantat live piesa OK pe acoperisul unui bloc din Capitala. Seria Rock the Roof este foarte cunoscuta prin randul trupelor celebre, care se respecta. Cum ti se pare initiativa Innei?

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.