Monica Gabor si-a dezamagit complet fiica. Afla aici de ce!

Monica Gabor si-a dezamagit complet fiica. Afla aici de ce!

Monica Gabor a uitat de fiica sa.

Pe perioada procesului s-a batut cu pumnii in piept ca vrea custodia exclusiva a Irinei, insa acum, cand avea dreptul sa-si petreaca vacanta de vara cu ea, a uitat totul, subit. Monica Gabor nu si-a mai pus copilul pe primul plan, ci iubitul!

Au trecut aproape doua luni de cand nu a mai vazut-o pe Irina, iar acest lucru pare sa conteze tot mai putin pentru Monica Gabor.

Decizia magistratilor de a o incuviinta pe Irina tatalui sau a fost la vremea respectiva greu de depasit pentru fosta doamna de la Izvorani, insa, din cate se pare, acum nu o mai intereseaza.

Preocupata de viata ei din America, dar si de iubitul chinez supranumit Mr. Pink, vedeta a uitat de dreptul sau de a-si petrece vacanta de vara cu Irinuca, de la 22 iunie pana la 31 iulie.

Irinel Columbeanu a sunat-o deseori pe Monica, ca sa o intrebe cand vine in tara, insa si-a dat seama ca orice dialog cu fosta nevasta e unul destul de dificil, asa ca a hotarat sa comunice cu ea prin e-mail, dar nici asa nu a avut sorti de izbanda.

Pentru ca maine este ultima zi in care ar fi fost posibil pentru Monica sa-si ia fetita, Irinel a sunat-o din nou, ieri de dimineata.

Asa cum era normal, am sunat-o pe doamna sa o intreb de ce nu a venit sa ia fetita, iar raspunsul ei a fost ca Irina este cea care va primi explicatii, si nu eu.”

Click aici pentru a citi intreaga declaratie a lui Irinel Columbeanu.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri