Setari Cookie-uri

Laura Cosoi si Kristen Stewart vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Jennifer Aniston face declaratii socante. Un barbat care sustine ca este prieten apropiat cu actrita a declarat ca aceasta i-a marturisit ca iubitul sau, Justin Theroux, nu o satisface in dormitor, informeaza Click.

Laura Cosoi este fericita. Cum a reusit vedeta sa treaca peste despartirea de Smiley? “Eu m-am apropiat foarte mult de Dumnezeu in ultima perioada. Intotdeauna am avut o relatie buna, dar parca in ultimii ani relatia noastra a devenit mai stransa ca niciodata. Ori de cate ori am avut un moment de ratacire, de cadere, m-am rugat mult. Si nu oricum, ci din adancul sufletului.”, a declarat Laura Cosoi, informeaza Libertatea.

Kristen Stewart era intr-o relatie cu Rupert Sanders de sase luni. Leopold Ross, cumnatul lui Rupert, a declarat ca aceasta aventura era mai degraba o relatie serioasa: “Au fost impreuna timp de sase luni. S-au combinat cand au inceput filmarile pentru Snow White and the Huntsman.”, a spus acesta, informeaza TheSuperficial.

Citește și:

Jennifer Lopez a lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Goin’ It si este o colaborare cu Flo Rida. Cum vi se pare melodia?

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.