Setari Cookie-uri

Johnny Depp si Smiley vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Johnny Depp are o pasiune bizara. Actorul colectioneaza papusi facute dupa celebritati, pe care le imbraca in functie de evenimentele din viata starurilor pe care le reprezinta. De exemplu papusa Lindsay Lohan are o bratara la glezna, din perioada in care vedeta era in arest la domiciliu, informeaza Click.

Pippa Middleton, pusa la perete de Karl Lagerfeld. Designerul este de parere ca Pippa nu ar trebui sa isi arate fata in public. “Kate Middleton are o silueta frumoasa si este femeia perfecta pentru orice barbat. Imi place genul asta de femeie, imi plac cele romantice si frumoase. Pe de alta parte, sora ei este total opusa. Nu imi place deloc fata ei. Ar trebui sa isi arate numai spatele.”, a declarat Karl, informeaza Cancan.

Smiley se bronzeaza ca tractoristii. ”Nu sunt innebunit dupa plaja, dar imi place sa ma uit. Bronz, pentru ca imi petrec timpul intre scena si studio, am doar pe maini, ca tractoristii”, a explicat Smiley motivul pentru care nu este la fel de bronzat ca restul lumii.

Citește și:

Katy Perry, la psiholog… cu pisicile. “Katy este din ce in ce mai ingrijorata din cauza pisicilor ei si a modului in care se comporta in ultima vreme. In ultimele doua luni, obisnuiesc sa dispara ore intregi si nu mai comunica cu ea asa cum o faceau in mod obisnuit.”, a declarat o sursa, informeaza Libertatea.

Spike si Guess Who au lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Lumea Mea, iar clipul a avut premiera pe Urban.ro

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.