Setari Cookie-uri

S-a plimbat pe strada in sanii goi. Vezi aici cel mai socant filmulet din ultimii ani

Legea imi da dreptul sa fac asta, a spus tanara.

Nici macar New York-ul nu este obisnuit cu asa ceva. Moira Johnston, o tanara in varsta de 29 de ani, a uimit nu doar turistii, ci si cetatenii orasului, prin tinuta sa. De ceva vreme femeia a renuntat la hainele din zona superioara a corpului, hotarand ca este momentul sa mearga topless pe strada. Mai mult decat atat, aceasta incurajeaza turistii sau trecatorii curiosi sa faca fotografii cu ea.

Unii oameni ma injura si imi spun sa imi pun o bluza pe mine. De obicei oamenii de varsta mijlocie sunt rai cu mine. Nimeni nu stie ca este legal ceea ce fac eu. Oamenii cred ca este ilegal si rad de mine cand ma vad. Vreau ca toate femeile sa inteleaga ca este normal sa mearga topless. Asa cum barbatii isi pot da jos camasile unde au ei chef, si noi putem.”, a declarat tanara informeaza DailyMail.

Politistul care m-a arestat a spus ca sunt un pericol pentru copii. Dar mi-a zis ca el nu crede asta, ci superiorii sai. Inteleg ca vreau sa fac ceva diferit asa ca nu ma deranjeaza sacrificiul pe care il fac. Vreau sa fie egalitate intre sexe.”, a continuat Moira Johnston.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.