Setari Cookie-uri

Brad Pitt si Shakira vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Brad Pitt nu o lasa pe Angelina sa se ocupe de nunta. “Angelina nu este preocupata de nunta. Brad este cel pentru care conteaza cel mai mult. Isi doreste ca locuinta lor sa fie terminata pana la momentul ceremoniei, desi celor apropiati nu le va pasa foarte mult. Brad vrea ca totul sa fie perfect.”, a declarat o sursa, informeaza Click.

Kristen Stewart are interzis la premiera celui mai recent film al lui Robert Pattinson. “Chiar daca si-au vorbit la telefon, Kristen nu va putea veni la premiera filmului Cosmopolis. Securitatea a fost anuntata de acest lucru si toate garzile de corp stiu ca actritei ii este interzis sa se apropie de covorul rosu sau sa vina la petrecerea de dupa lansare.”, a declarat o sursa, infromeaza TheSuperficial.

Kim Kardashian are nevoie de atentie. Daca nu participa la sedinte foto, isi face ea poze. Vedeta a postat de curand mai multe fotografii cu ea in costum de baie in fata oglinzii, dar si in apa, in timp ce innota. Probabil ca vrea sa ne arate abilitatile sale… sau fundul ei mare? Click aici pentru a vedea fotografiile.

Citește și:

Shakira lanseaza un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Get it started si este o colaborare cu Pitbull.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.