Setari Cookie-uri

Afla aici totul despre drama femeii indragostite de un barbat inexistent

Ea este femeia care se marita fara mire!

O femeie singura si-a planuit nunta, a platit toate cheltuielile si se pregateste de zor pentru marele eveniment in ciuda faptului ca inca nu are un mire. Da, ati citit bine! Anita Chakra Burtty are 42 de ani, locuieste in Sydney, Australia, si se pregateste de maritis. Aceasta este de parere ca isi va gasi sufletul pereche in octombrie sau noiembrie si de aceea a organizat nunta pentru anul viitor, luna aprilie.

Nu este o problema atat de mare daca nu ma casatoresc in aprilie, anul viitor. Dar sunt sigura ca ma voi casatori. Sunt 100% sigura ca voi cunoaste un barbat, acel barbat care sa fie sufletul meu pereche. De aceea mi-am si cumparat rochia de mireasa, mi-am ales florile pentru buchet si am inchiriat si un restaurant de pe plaja.


Sa speram ca atunci cand el ma va intalni, isi va da seama ca sunt foarte distractiva, foarte generoasa, foarte buna si ca iubesc din tot sufletul. Sper ca nu se va supara ca sunt putin dusa cu pluta.
”, a declarat Anita, potrivit Dailymail.

Citește și:

Femeia este atat de sigura ca se va casatori incat si-a convins cel mai bun prieten al sau sa isi schimbe data nuntii pentru a nu avea nunti apropiate:

Vorbeam despre casatorie si nunta si ea m-a rugat sa imi schimb data nuntii pentru a nu ne casatori in aceeasi perioada. Am facut asta pentru ea. Nua s fi un bun prieten daca nu as avea incredere in ea si nu as sustine-o in tot ce face. Sigur, este destul de ciudat comportamentul sau, insa am vazut lucruri mult mai ciudate decat asta. Cred ca vom afla adevarul in opt luni de zile.”, a declarat Jeremy, prietenul Anitei.

Voua cum vi se pare aceasta poveste?

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.