Setari Cookie-uri

Teo Trandafir si Madonna vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Teo Trandafir, o femeie fericita. “Viata alaturi de Constantin e o sarbatoare continua, descoperim, ne bucuram de ce gasim unul in sufletul celuilalt, unul in viata celuilalt. Gandim cam la fel, asta ne face sa si zambim uneori.. E un om emotionant, de a carui parere tin seama in mod special, e intotdeauna sincer si crede cu tarie in adevar.”, a declarat vedeta pentru Click.

Este oficial: Sotia inselata si-a iertat barbatul. Potrivit TheSuperficial, Liberty Ross, sotia regizorului Rupert Sanders, l-a iertat pe acesta pentru faptul ca a inselat-o cu Kristen Stewart. “Liberty l-a iertat pe Rupert. Acestia au inceput sa faca terapie de cuplu peste a trece complet peste aceasta problema. Liberty vrea sa inteleaga de ce a fost inselata si face tot posibilul pentru a il convinge pe Rupert ca a fost o greseala imensa, pe care nu o va mai repeta niciodata.”, a declarat o sursa.

Citește și:

Madonna sustine comunitatea gay. “Comunitatea gay, homosexualii, au aceleasi drepturi… de a trai in demnitate, respect si cu iubire. Arata-ti dragostea si stima pentru comunitatea gay.”, a spus cantareata in timpul concertului sau sustinut la Sankt Petersburk, Rusia, informeaza Click.

Jaden Smith, baiatul lui Will Smith, a lansat videoclipul piesei Pumped Up Kicks. Cum vi se pare melodia?

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.