Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu si Alexandra Stan vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Mihaela Radulescu, indragostita pana peste cap de Dani Otil. Cuplul este intr-o vacanta in Turcia, insa se pare ca nu pot sta departe de viata publica asa ca au raspandit vestea in tara pentru a afla si noi! Acestia sunt insotiti de un grup de prieteni, printre care si cantaretul Tudor Chirila si noua iubita a acestuia, informeaza Click.

Adriana Bahmuteanu, o femeie ranita. “Consider ca in acest moment, in domiciul pe care il aveam cu sotul meu, copiii mei nu ar fi suficient de bine protejati. Sunt victima violentei domestice. Vreau sa ma apar si sa-mi pastrez copiii. Au fost agresiuni fizice si psihice.”, a declarat vedeta potrivit Cancan.

Alexandra Stan a fost aleasa cea mai sexy femeie din lume de catre cititorii revistei FHM din Indonezia. Aceasta spune ca nu merita acest titilu deoarece este plina de defecte: “Am fost uimita cand am fost aleasa printre cele mai sexy femei din lume. Nu ma asteptam. Ma consider o tipa destul de sexy, dar nu ma consider genl acela de coperta de revista.”, a declarat cantareata la Radio 21, informeaza Click.

Citește și:

A aparut bancnota Zero. In plina criza economica, membrii trupei Zero au inceput sa tipareasca bani. Este vorba de o editie limitata a bancnotei Zero, cu care nu se pot cumpara sentimentele de iubire. “Prin lansarea bancnotei Zero, vrem sa le reamintim oamenilor ca destinatia banilor este aceea de a cumpara obiecte, nu sentimente! Pentru unii, a avea bani inseamna automat a avea si dragoste, ceea ce este o minciuna! Cat ar trebui sa coste dragostea? O bancnota cu <<Zero>> valoare! ”, spun membrii trupei Zero, Laur, Alex, Vlad si Papu.

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.