Setari Cookie-uri

Kate Middleton si Inna vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Paris Jackson, mesaj emotionant pentru comemorarea tatalui sau. “Cu bucurie, dar si cu tristete, cu speranta zilei care va veni, nu te voi uita niciodata pentru ca esti in inima mea. La multi ani tati.”, a scris fiica lui MJ pe Twitter.

O vacanta in Paradis. Kate Middleton si Printul William se pregatesc pentru a doua luna de miere. Cei doi indragostiti vor petrece 9 zile de vis prin cele mai exotice locuri de pe planeta. Cei doi vor dormi o noapte pe insula Tavanipupu, insula din Pacificul de Sud faimoasa pentru apa de cristal, apoi vor calatori spre Singapore, Kuala Lumpur, Borneo, Insulele Solomon si Tuvalu, informeaza DailyMail.

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea s-au impacat. Cei doi au fost surprinsi joi noapte, cand plecau impreuna dintr-un club. “Intotdeauna eu imi aleg barbatii si intotdeauna eu decid cand sa ii parasesc. Asta chiar daca, trebuie sa o spun, absolut toti barbatii din viata mea m-au inselat.”, a declarat Bianca recent, informeaza Libertatea.

Citește și:

Inna este cam neinspirata. Cantareata a postat pe contul sau oficial de Facebook cateva fotografii in care apare cu fata alba, incercanata si obosita. Fanii au reactionat imediat prin comentarii rautacioase, multi acuzand-o ca se drogheaza.

Featured foto by Boris Popchinskiy via SHutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.