Setari Cookie-uri

Inna si Bahmu vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Lectia de stil cu Inna. Cantareata a postat o fotografie pe profilul sau de Facebook, in care isi arata outfit-ul: colanti cu imprimeu leopard, boots si o bluzita cu abdomenul la vedere. Cum vi se pare combinatia?

Bucurie mare in familia Clejanilor. Dupa 2 incercari esuate, Margherita a luat examenul de bacalaureat. Si pentru ca a fost fata constiincioasa, parintii s-au gandit ca cel mai bine ar fi sa o rasplateasca, facandu-i cadou o masina luxoasa, informeaza Click. Domnisoara manelista isi doreste sa mearga mai departe, pregatindu-se pentru o facultate de management pentru ca isi doreste sa devina o femeie de afaceri.

Adriana Bahmuteanu continua circul. Vedeta de televiziune sustine ca Prigoana a batut-o. “Am plecat de acasa de prea mult rau. M-a lovit si cu palma, si cu vorba. Pe cel mic, Eduard n-avea cum sa-l bata, dar pe Maximus l-a batut. Copilul are nevoie de terapie la un psiholog, ii este frica de tatal lui. Acum suntem linistiti si copiii nu plang dupa tatal lor.”, a declarat Bahmu la Acces Direct, informeaza Click.

Citește și:

Baietii de la Alb Negru revin cu un nou videoclip. Piesa se numeste Mi-e sete de tine si este in colaborare cu Raflo & Rares:

Featured foto by NicoElNino via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.