Setari Cookie-uri

Relatia soc a anului: Badea si Zavo, un cuplu de milioane

Se pare ca Mirciulica mergea deghizat sa o vada pe Oana.

Oana Zavoranu e foc si para pe realizatorul tv Mircea Badea! In urma cu aproximativ doua luni a iesit la iveala faptul ca cei doi au trait o poveste de dragoste, acum cativa ani. Badea insa n-a vrut sa recunoasca, spunand ca aceasta „duduie” va suferi repercusiuni. Ei bine, acum Zavo arunca o bomba: sustine ca a avut o relatie cu Badea cand acesta se iubea, oficial, cu Carmen Bruma.

Dupa ce Mircea Badea a negat ca ar fi avut vreo idila cu Oana Zavoranu, aceasta a luat foc! Bruneta are un as in maneca si sustine ca si fostul ei sot, Pepe, stia despre relatia ei cu realizatorul tv. Cand Oana s-a cuplat cu Pepe, si-au povestit reciproc toate aventurile, „pentru a evita situatii jenante in care, la un party, sa dea «cumnatii» mana intre ei si, eventual, sa se si imprieteneasca", spune ea. Scoasa din sarite pentru ca Badea a amenintat-o, Oana l-a dat de gol, marturisind ca idila lor s-a infiripat cand el era deja cuplat cu Bruma.

Citește și:

Nu sunt omul care sa vorbeasca despre relatiile din trecut, dar acest marlan m-a amenintat si nici nu a avut tupeul sa recunoasca si sa-si asume o chestiune din trecut. Lui, amaratul, i s-a cam urcat la cap si o sa-l cobor eu din corcodus. Noi am fost impreuna acum 7-8 ani, chiar inainte de a fi eu cu Pepe. Ai uitat cand veneai noaptea la mine acasa, in Dorobanti, deghizat? Cu o gluga in cap ca sa nu te vada nimeni, ca aveai tu impresia ca esti urmarit de cetateni? Era speriat de bombe si mai statea si vreo jumatate de ora vizavi si apoi intra prin spate. Se crede buricul pamantului, asta e o boala. Pai spune ca eu am vrut publicitate pe spatele lui... eu i-am facut onoarea sa ma cuplez cu el. Cand am gasit altul, l-am lasat. Se crede vreun Michael Jackson. Si sa vezi cand scot eu asul din maneca. Badea sa nu ma faca pe mine sa vorbesc!", a declarat Zavo.

Citește și:

Click aici pentru a citi intreaga declaratie a vedetei.

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.