Setari Cookie-uri

Andra si Oana Zavoranu vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Andra Maruta isi mai doreste un copil. Cuplul Maruta are deja un baietel, dar se pare ca se pregatesc pentru al doilea bebe. “Eu cred ca nu exista nicio femeie care sa nu-si doreasca si-o fetita. Sper sa-mi dea Dumnezeu si o fata, si Catalin isi doreste.”, a declarat Andra informeaza Click.

Oana Zavoranu se pregateste sa revina pe micile ecrane. Vedeta a semnat un contract cu Antena 1. “Ca sa termine unii cu carcotelile legate de prezenta ei la Kanal D, am inteles ca Zavo a semnat vineri cu Antena 1, pe un singur format de emisiune. (…) abia astept sa faca emisia aia, nu de alta dar momente ca acela cand a dat-o pe Columbeanca afara din emisiune sunt greu de realizat de catre altcineva.”, a scris Mara Banica, redactorul sef Atac la Persoana, pe pagina sa de Facebook.

A aparut ultimul trailer din seria Saga Amurg: Zori de zi, Partea a II a. Acesta o prezinta pe Bella (Kristen Stewart) vampir, in timp ce invata cum sa supravietuiasca sau cum sa vaneze. Clanul Volturi afla de faptul ca Renesmee, fiica Bellei si a lui Edward este un copil normal si pornesc la atac. Familia Cullen face tot posibilul sa protejeze micuta, asa ca aduna si alte grupuri de vampiri, dar si familiile lupilor:

Citește și:

Leighton Meester, protagonista intr-un videoclip. Actrita cunoscuta pentru rolul lui Blair Waldorf din serialul Gossip Girl a acceptat sa apara intr-un clip al formatiei Nomads. Piesa se numeste Addicted to Love si este o colaborare cu Vanessa Curry.

Featured foto by Alla Simacheva via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.