Setari Cookie-uri

Christina aguilera a murit? TMZ a lansat cea mai socanta pseudostire a anului!

Afla aici cum s-a intamplat totul.

Stire de ultima ora: Christina Aguilera a murit la varsta de 31 de ani. A fost gasita moarta in casa ei in jurul pranzului.”, a fost mesajul oficial postat de CNN pe Twitter.

Lumea a intrat in panica. Fanii au fost socati. Buletinele de stiri au preluat imediat stirea. Nimeni nu s-a gandit sa verifice daca stirea este adevarata inainte de a vorbi despre aceasta “pierdere”. Multi utilizatori de pe Twitter au inceput sa trimita mesaje de consolare:

La naiba. Odihneste-te in pace Christina Aguilera. Ea a fost cea care mi-a influentat viata.

RIP Christina Aguilera.”

Ce? Christina Aguilera a murit? Oh, nu.” – au fost mesajele care au circulat pe site-ul de socializare, informeaza Twichy.com

Da, da. Vesti terifiante! Insa nimic adevarat. Potrivit unui fan Christina Aguilera, TMZ a scris pe Twitter faptul ca vedeta a fost gasita moarta: “TMZ tocmai a postat: Christina Aguilera a fost gasita moarta. Este adevarat?”. Toate aceste postari au fost o mare gluma. TMZ nu a scris nicio stire despre moartea cantaretei, iar contul de Twitter CNN era unul fals, care nu avea niciun fan si nicio postare.

Citește și:

Zvonurile sunt false. Christina Aguilera NU a murit. Doar o gluma proasta menita sa sperie lumea. Asa ca ascultati Genie in a Bottle si sarbatoriti viata!

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.