Setari Cookie-uri

Shakira si Mandinga vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Probleme pentru Shakira. Cantareata a fost data in judecata de fostul sau iubit. Antonio de la Rua solicita sa primeasca despagubiri dupa despartirea lor. Tineti-va bine! Despagubirile sunt de 250 de milioane de dolari? Iar motivul este faptul ca barbatul s-a dedicat in intregime relatiei si a pierdut numeroase contracte din aceasta cauza, informeaza Click.

Ramona Gabor si-a gasit vocatia. Dupa ce a petrecut o buna perioada de timp in Dubai, sora cea mica a Monicai Gabor se pregateste sa revina in Romania. Aceasta vrea sa devina ghid pentru arabi, in Romania, informeaza Cancan.

Tatal lui Michael Jackson are o amanta. Are 86 de ani, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stea acasa, langa sotie (probabil ca asta este parerea lui). Iubitica lui Joe Jackson este Lavinia Iskander si are numai 33 de ani, informeaza Click.

Inna filmeaza la un nou videoclip. Cantareata a postat o fotografie pe contul sau de Facebook, in care este insotita de o armata de makeup artisti care o aranjeaza.

Citește și:

Trupa Mandinga revine pe piata cu un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Papi Chulo, iar clipul este unul colorat, de vara:

Featured foto by Alla Simacheva via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.