Inna, castigatoare de doua ori la premiile Balkan Music Awards. In urma voturilor acumulate, cantareata a reusit sa plece cu doua trofee acasa: Best Female si Best Song: Endless (lansat in anul 2011). Nu sunt fana Inna, insa o apreciez pentru a ajuns atat de departe.

Foto: Uite cat s-a ingrasat Catalin Botezatu!

Fanii Rihannei sunt in extaz. Cantareata se pregateste sa lanseze un nou album. Potrivit Billboard, citat de Click, noul material discografic va fi pe piata incepand cu luna noiembrie a acestui an. Primul single extras de pe noul album va fi lansat pe data de 17 septembrie.

Catalin Botezatu a plecat la New York! Isi prezinta colectia la Waldorf Astoria! Designerul a decolat in aceasta dimineata, alaturi de echipa lui de profesionisti, avand ca destinatie New York-ul. El va prezenta luni, in seara de gala a evenimentului, cea mai noua colectie a sa, Domina, in fata a peste 3000 de oameni invitati.

Ruby lanseaza un nou videoclip. Piesa se numeste Stinge Lumina si a fost compusa in studiourile HaHaHa Production, avandu-l ca producator principal pe Alex Velea. Ruby este unul dintre proiectele mele de suflet, mai ales ca de vreo 5 ani de zile ne leaga si o prietenie foarte stransa. Am incredere ca piesa si clipul vor fi pe placul tuturor, pentru ca s-a muncit din greu si cu seriozitate, dar mai ales cu inima. “Stinge Lumina” are clar aroma de hit!, a declarat Alex Velea.

Foto prima pagina: Facebook

Lansare oficiala in Romania: Brand-ul frantuzesc Vicomte A. prezinta noua colectie Primavara-Vara - Tinute SAFARI pentru explora
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: