Cantareata Adele, care asteapta cu nerabdare sa dea nastere primului sau copil, este implicata intr-un nou proiect, alaturi de casa de moda Burberry, cu care colaboreaza pentru crearea unei linii de haine pentru femeile cu forme, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax
.
Directorul de creatie al Burberry, Christopher Bailey, este cel care ar fi abordat-o pe Adele, oferindu-i sansa de a colabora cu casa de moda britanica.

Casa de moda Dior: de ce voi fi mereu indragostita de creatiile lor

Aceasta colaborare ar putea sa dea un impuls companiei Burberry, dupa ce saptamana trecuta valoarea de piata a casei de moda a scazut cu 1,3 miliarde de lire sterline.

Bailey - creditat cu reinventarea brandului Burberry - i-a scris personal lui Adele inca de la inceputul acestui an, invitand-o sa ii viziteze studioul de creatie, iar de atunci a inceput colaborarea cantaretei cu casa de moda.
El ar fi afirmat ca ar fi incantat ca artista sa aiba un rol consultativ si, impreuna cu stilistul ei Gaelle Paul, sa contribuie la crearea unor tinute din postura sa de "ambasador" al femeilor elegante, cu forme.

"Adele a fost mereu interesata de moda, iar Christopher este incantat de implicarea artistei, pentru ca ea stie exact ce i se potriveste si ii place sa fie implicata in procesul de creatie", a declarat o sursa.

Insa nici cantareata, nici reprezentantii casei de moda nu au dorit sa comenteze colaboarea.

"Este o chestiune privata, pe care nu dorim sa o comentam", au spus reprezentantii Burberry.

7 trucuri de stil pentru femeile cu forme. Moda nu cunoaste limite!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: