Setari Cookie-uri

Gestul impresionant pe care il face Adele pentru grasute!

Afla aici ce vrea sa faca Adele pentru a ajute femeile cu forme!

Cantareata Adele, care asteapta cu nerabdare sa dea nastere primului sau copil, este implicata intr-un nou proiect, alaturi de casa de moda Burberry, cu care colaboreaza pentru crearea unei linii de haine pentru femeile cu forme, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax
.
Directorul de creatie al Burberry, Christopher Bailey, este cel care ar fi abordat-o pe Adele, oferindu-i sansa de a colabora cu casa de moda britanica.

Aceasta colaborare ar putea sa dea un impuls companiei Burberry, dupa ce saptamana trecuta valoarea de piata a casei de moda a scazut cu 1,3 miliarde de lire sterline.

Bailey - creditat cu reinventarea brandului Burberry - i-a scris personal lui Adele inca de la inceputul acestui an, invitand-o sa ii viziteze studioul de creatie, iar de atunci a inceput colaborarea cantaretei cu casa de moda.
El ar fi afirmat ca ar fi incantat ca artista sa aiba un rol consultativ si, impreuna cu stilistul ei Gaelle Paul, sa contribuie la crearea unor tinute din postura sa de "ambasador" al femeilor elegante, cu forme.

Citește și:

"Adele a fost mereu interesata de moda, iar Christopher este incantat de implicarea artistei, pentru ca ea stie exact ce i se potriveste si ii place sa fie implicata in procesul de creatie", a declarat o sursa.

Insa nici cantareata, nici reprezentantii casei de moda nu au dorit sa comenteze colaboarea.

"Este o chestiune privata, pe care nu dorim sa o comentam", au spus reprezentantii Burberry.

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.