Setari Cookie-uri

Andra si Akcent vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Daniela Crudu trebuie sa ia o pauza. Se pare ca vedetei i s-a facut rau in direct in emisiunea lui Capatos. Potrivit Libertatea, aceasta trebuia sa prezinte rubrica de stiri mondene, numai ca nu a fost in stare. Saracuta. Am vazut ca se poarta faza asta cu lesinatul pe la televiziuni. Pai cum altfel creste ratingul emisiunilor?

Anda Adam are nevoie de un stilist. Oricare! Cred ca si cea mai nepriceputa persoana din lume i-ar spune ca o da in bara grav cand vine vorba despre haine. Cantareata a postat pe Facebook o fotografie cu ea gata de petrecere. O rochie mult prea mulata, o pereche de sani mult prea departati (parca trece o autostrada printre ei) si o geaca de piele care nu are ce cauta in acest outfit. Sa nu mai vorbim de parul de pui de gaina.

Cantareata Andra a lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste K la meteo (offf, ce urasc eu cand ne batem joc de limba romana) si este o colaborare cu Whats Up (cica este un barbat, nu aplicatia aceea faina de pe Android).

Citește și:

Featured foto by alphaspirit via Shutterstock

Cei trei baieti de la Akcent (da, sunt trei pentru ca al 4 lea a fugit!) revin si ei cu o nou single. Si, surpriza, piesa este in romana. Da, stiu nici mie nu imi vine sa cred. Probabil ca s-au saturat si ei de atata engleza fastacita! Melodia se numeste Chimie intre Noi iar clipul este chiar dragut:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.