Setari Cookie-uri

Shakira si Inna vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Shakira este insarcinata si mandra!

Shakira si Gerard Pique au confirmat, pe conturile lor de Twitter si, respectiv, Facebook, ca vor avea un copil. Cantareata, in varsta de 35 de ani, a decis ca este momentul potrivit pentru a avea un copil, asa ca se va dedica in totalitate sarcinii sale. Asa cum a anuntat pe site-ul de socializare, va renunta la festivalul iHeartRadio Music si la alte proiecte programate pentru aceasta perioada.

Lady Gaga mai vine cu o bomba!

Artista da dovada de din ce in ce mai multa indrazneala. In timpul unui concert in Amsterdam, Gaga si-a aprins un joint pe scena, nu inainte de a verifica autenticitatea marfii. A marturisit ca iarba a ajutat-o sa renunte la bautura si ca i-a oferit o alta perspectiva asupra muzicii si a lumii. Oare cata relevanta are faptul ca avea make-up a la Amy Winehouse?...

Dana Savuica impartaseste secretul pentru o silueta de invidiat

Citește și:

Stim foarte bine ca Dana Savuica este una dintre vedetele care arata cel mai bine. Iata ca nu este egoista si isi impartaseste secretul: acupunctura in lobul urechii, informeaza Libertatea.ro Desigur, asta nu ii permite sa neglijeze timpul dedicat antrenamentului sau dieta alimentara, dar este un ajutor considerabil.

Lindsay Lohan, din nou cu probleme

MediaFax informeaza ca actrita americana Lindsay Lohan a fost arestata de politia din New York, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a lovit un pieton cu automobilul pe care il conducea si a parasit locul accidentului. Insa a fost ulterior eliberata pe baza unui ordin care o someaza sa se prezinte la tribunal pentru o viitoare audiere. Un astfel de ordin judecatoresc il exonereaza pe acuzat de obligatia de a plati o cautiune.

Viorel Catarama si Adina Alberts se casatoresc

Citește și:

Cei doi s-au hotarat sa isi uneasca destinele intr-un cerc destul de restrans (100 de invitati), dar cu eleganta si discretie, informeaza Click.ro. Invitatii vor fi serviti cu noua feluri de mancare si cu noua feluri de vin, mireasa va avea trei rochii aduse din strainatate, iar muzica va fi asigurata de trupa lui Petre Geambasu, Loredana Groza si Corul Operei Nationale. Nu vor respecta traditiile, dar anunta ca nu vor nici daruri, nici plicuri. Se anunta a fi o petrecere frumoasa.

Inna isi “premiaza” fanii cu un nou videoclip

Tinuta sumara si versuri foarte complicate, imprevizibile si profunde (sper ca ati prins ironia) se pare ca vor asigura succesului unui nou hit al Innei, care la prima sa aparitie ne-a promis ca va fi hot si “fly like a woman”. Daca sunteti dintre cele care apreciaza acest tip de muzica, please, enjoy:

Citește și:

Featured foto by Maridav via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.