Setari Cookie-uri

SOC: A fost maritata cu tatal ei si au facut trei copii

Valerie Spruill din Doylestown, Ohio, a aflat ca Percy, fostul sot, era de asemenea tatal sau, informeaza Huffingtonpost.com. Femeia in varsta de 60 de ani a aflat adevarul la sase ani dupa moartea lui Percy.

Valerie a fost crescuta de bunici de cand avea doar trei luni. Cand a inceput sa puna intrebari, i s-a spus ca bunicul ii este tata, iar mama sa biologica i-a fost prezentata ca o prietena de familie. Mama naturala a fost arestata pentru prostitutie. Percy avea 15 ani cand a intalnit-o pe mama lui Valerie, aceasta din urma avand destinul de a-i fi viitoarea sotie.

Dupa ce s-au casatorit, la Valerie au ajuns zvonuri despre ceea ce avea sa ii fie confirmat de un unchi, la 6 ani dupa moartea lui Percy. Sotul si tatal celor trei copii era, intr-adevar, tatal sau biologic: testul ADN a confirmat-o, informeaza Huffingtonpost.com.

Jurnalistul de la Beacon Journal, Bob Dyer, are dreptate sa spuna ca, atunci cand crezi ca ai o zi proasta, imagineaza-ti ce fel s-a simtit Valerie Spuill cand a aflat ca sotul si tatal sau sunt aceeasi persoana.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.