Setari Cookie-uri

Nicole Scherzinger si CRBL vin cu Stirile Zilei

Kudika te tine la curent cu schimbarile din lumea mondena

Nicole Scherzinger - vedeta de milioane

Nicole Scherzinger, una dintre fostele membre Pussycat Dolls, a sustinut un concert foarte bine platit la Dubai, informeaza Mediafax. Artista, care face parte din juriul editiei britanice X Factor, a sustinut joi seara, la Dubai World Trade Centre, la invitatia bancii NDB din Emiratele Arabe Unite, iar onorariul impresionant (un milion de dolari) si biletele de avion la clasa I ce i-au fost oferite de organizatori s-au dovedit a fi greu de refuzat.

Jennifer Aniston isi iubeste tenul

Indragita actrita din Friends a dovedit inca o data cat de mult isi iubeste tenul. De curand, Jennifer a cheltuit 2000 de dolari pentru un tratament facial. Vedeta de la Hollywood a stat 90 de minute la o clinica din Beverly Hills, unde a urmat un tratament pentru reducerea ridurilor, informeaza Libertatea.ro.

Citește și:

Anda Adam iese din tipare

Anda Adam da o declaratie surprinzatoare pentru asa o artista: nu ii place sa mearga la shopping! Cantareata declara, conform Click, ca nu are rabdare sa probeze hainele, asa ca se ghideaza dupa marimile clasice si cumpara tot ce ii face cu ochiul. Acest lucru parca ne face sa ne placa putin, nu?

Sore vrea la Hollywood!

Bine, cine nu ar vrea? Dar tanara actrita doreste sa ajunga la Hollywood, insa marturiseste ca prioritatea ei este muzica. Este o artista talentata si perfectionista si isi doreste sa auda cat mai multa lume de ea. Nimic gresit, insa, conform Click, daca Sore ar trebui sa aleaga intre muzica si film, ar fi una dintre cele mai dificile alegeri.

Natalie Toma si CRBl vin cu un videoclip nou

Se pare ca moldoveanca Natalie Toma stie cum sa se faca remarcata pe piata muzicala din Romania: colaborarea cu CRBL este exact ce ii trebuia! Desi videoclipul ne aminteste de Mrs. Jackson al baietilor de la Outkast, iar ritmul este foarte varatic, zambetul Nataliei sigur ii va deschide multe cai. Trebuie sa ii apreciem pe artisti si pentru faptul ca au versurile in limba romana, intr-o vreme de englezisme si Chu-cha-cha-uri.

Citește și:

Featured foto by alphaspirit via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.