Stefan Banica Jr ne indeamna sa ne facem publice sentimentele: “Nu e prea tarziu pentru nimic din ceea ce-ti doresti sa faci si nu e niciodata prea tarziu sa spui un lucru frumos, sa spui ‘Te iubesc’, asta am invatat-o pe propria mea piele.”, a declarat artistul pentru Magic Fm, informeaza Click.

Foto: Uite cat a slabit Loredana Groza! Afla-i secretul

Loredana Groza a lansat o noua piesa, intitulata Apa. “Am scris acest cantec in urma unui vis. Din toata frumusetea de cantec pe care l-am visat, n-am mai tinut minte decat o bucatica. M-am trezit si am inregistrat imediat bucatica aceea si m-am dus la sala. Dupa aceea, cantecul s-a legat imediat. Visul, undeva, in subconstientul meu, in memoria mea implicita, a iesit la suprafata si m-am trezit scriind tot cantecul in zece minute”, a declarat Loredana pentru Kissomani.

Anda Adam nu mai are rusine. Dar stai putin: a avut vreodata? Cantareata a postat pe pagina sa oficiala de Facebook o fotografie in scopul de a strage cat mai multe like-uri. Si ce fotografie! In timpul concertului un membru al echipei sale i-a facut o fotografie in timp ce facea o pauza. Si ei i-a placut atat de mult cum i-a iesit fundul incat a zis ca trebuie neaparat sa o puna pe Facebook. Fanii nu i-au apreciat gestul, poza strangand doar 570 de like-uri (un numar extrem de scazut avand in vedere ca alte fotografii strang mii de like-uri).

Foto: Facebook

Soparla, fostul membru Animal X, vrea sa ne dea pe spate cu noul sau single. Piesa se numeste Losing my Mind si are si un videoclip. Ce parere aveti de revenirea lui?

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Andreea Marin, prima declaratie oficiala despre bataile primite de la Stefan Banica Jr
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: