Setari Cookie-uri

Alex Velea si Cameron Diaz vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu ultimele stiri si declaratii ale vedetelor.

Mandinga si vara furtunoasa. Se pare ca anul 2012 a fost anul in care succesul trupei Mandinga a crescut spectaculos. “A fost cea mai furtunoasa vara a trupei Mandinga. Cu siguranta nu o sa uitam niciodata anul 2012. Am fost plecati de acasa in toate weekendurile – si inainte, si dupa Eurovision.”, au declarat membrii trupei pentru Kiss FM.

Alex Velea este sigur pe succesul sau. “Vara asta n-am dormit. A fost o vara foarte tare, o vara speciala si pentru voi, pentru ca au fost foarte multe piese romanesti foarte bune. Eram 100% sigur ca piesa Minim doi va ajunge pe primul loc in topuri. Piesa s-a semnat in mai multe tari in versiunea aceasta, in limba romana, dar nu cred ca am norocul acela de ma-ia-hi, ma-ia-ho.”, a declarat cantaretul.

Cameron Diaz este o femeie confidenta. “Pentru prima data in viata mea pot spune ca sunt o femeie care are incredere in ea. Sunt foarte bucuroasa. Faptul ca imbatranesc este cea mai frumoasa parte a vietii. Stiu mai mult decat stiam inainte. Sunt multumita de mine. Ma cunosc mai bine, ma simt mai capabila ca oricand. Si, ca sa fiu sincera pana la capat, ma simt mult mai bine la 40 de ani.”, a declarat actrita intr-un interviu acordat revistei Esquire.

Citește și:

Paul van Dyk revine cu un nou single. Piesa se numeste I Don’t Deserve You, este in colaborare cu Plumb si beneficiaza si de un videoclip:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.